Opinie


Autor / data: Monika Motyl | 2018-08-22
Treść komentarza:Pani Iwona jest osobą bardzo sympatyczną. Trafiłam do niej przez przypadek, ponieważ poprzednia Pani (równie cudowna), u której się zawsze zatrzymywałam, zaprzestała swojej działalności. Jeżdżę do Zakopanego od kilkunastu lat i doskonale wiem jacy są górale. Liczą się tylko dutki, a nie człowiek. U Pani Iwony byłam kilka razy i kilkukrotnie ją też poleciłam. Zawsze byłam ciepło przyjęta, a w dzień wyjazdu można na spokojnie się spakować i nie trzeba "uciekać" bladym świtem, bo zajmujemy pokój. Kuchnia jest bardzo dobrze wyposażona w niezbędne naczynia i sprzęty, jest też duży ogród i jest wszędzie bardzo czysto, a łózka są wygodne. Obok jest świetnie wyposażony sklep spożywczo-przemysłowy. Noclegi u Pani Iwony bardzo polecam :)

Autor / data: Grzegorz Kokoszka | 2019-02-18
Treść komentarza:Wszystko zgodnie z ogłoszeniem. Miło, czysto i przytulnie. kuchnia dobrze wyposażona. Duży atut pensjonatu to że zaraz po wyjściu z posesji jest przystanek, sklep i restauracja. Więc duży atut dla osób nie zmotoryzowanych. Bardzo polecam.

Autor / data: Opinienaszych gości z innych stron | 2019-05-06
Treść komentarza:Przyjemnie, schludnie i czysto, uprzejmi właściciele więc gorąco polecam noclegi u Pani Iwony

Autor / data: Opinie naszych gości z innych stron | 2019-05-06
Treść komentarza:Wszystko zgodnie z ogłoszeniem. Miło i przytulnie. A dla osób nie zmotoryzowanych zaraz po wyjściu z posesji jest przystanek, sklep i restauracja. Polecam

Autor / data: Opinie naszych gości z innych stron | 2019-05-06
Treść komentarza:Super miejsce,miła obsługa,czysto,blisko stok narciarski,można śmiało polecić

Autor / data: Opinie naszych gości z innych stron | 2019-05-06
Treść komentarza:Wybór noclegu "U Iwony" to strzał w dziesiątkę! Wlasciciele bardzo mili i uprzejmi , pokoje zadbane, czyste. Super aneks kuchenny w pełni wyposażony , w lodówce znajdują się koszyczki z numerami pokoi ,dzięki temu jest porzadek. W zasiegu ręki sklep spożywczy oraz dwie karczmy. W obu jedzenie pychotka. Moglismy zabrac ze sobą pieska. Piękny ogród ,altana, huśtawki, zjeżdżalnie dla dzieci, miejsce na grilowanie. Właściciele perfekcyjnie dbają o swoich gości. Przystanek Spyrkówka II znajduje się bardzo blisko, do centrum można dotrzeć pieszo w ciągu 20 minut. Okolica bardzo cicha i spokojna. Piekne owieczki chodzą sobie po sąsiedniej działce , można je pogłaskać. Pokoje "U Iwony" będziemy polecać naszym znajomym, a przy następnej wizycie w Zakopanem na pewno tu wrócimy. Serdecznie pozdrawiamy również mamę Pani Iwonki. Dziekujemy i do zobaczenia! Marzenka, Wiktoria i Stanisław :-)

Autor / data: Opinie naszych gości z innych stron | 2019-05-06
Treść komentarza:Byliśmy w Zakopanem na przełomie lipca i sierpnia tego roku. Wybór pokoju "U Iwony" okazał się być strzałem w dziesiątkę! :) Pani Właścicielka jest bardzo miłą i uprzejmą osobą, z rezerwacją i płatnością nie było najmniejszego problemu, pokój był czysty, zadbany i komfortowy. Bardzo dużym plusem jest przepiękna kuchnia, a w lodówkach znajdują się koszyki z numerami pokoi, dzięki którym jedzenie nie miesza się z produktami spożywczymi innych gości. Lokalizacja jest bardzo dobra, przystanek Spyrkówka II znajduje się bardzo blisko, a do centrum można dotrzeć pieszo w ciągu 20 minut. Okolica bardzo cicha i spokojna, z rana przyjemnie budziły nas owieczki, które spokojnie chodziły sobie po sąsiedniej parceli - są one bardzo mile nastawione do ludzi, można je pogłaskać. :) Wszystkim polecamy pokoje "U Iwony", polecimy je także naszym znajomym, a przy następnej wizycie w Zakopanem na pewno tu wrócimy. :) Dziękujemy za pobyt i do zobaczenia! :)

Autor / data: Opinie naszych gości z innych stron | 2019-05-06
Treść komentarza:Miejsce rewelacyjne

Autor / data: Opinie naszych gości z innych stron | 2019-05-06
Treść komentarza:Bardzo miła właścicielka. Blisko sklep i przystanek autobusowy. Bardzo ładny ogród z grillem, drewnianą altaną i wieloma atrakcjami dla dzieci. Na pewno tam jeszcze przyjedziemy.

Autor / data: Opinie naszych gości z innych stron | 2019-05-06
Treść komentarza:Byłem wraz z dziewczyną i polecam w 100%. Pozdrawiam

Autor / data: Opinie naszych gości z innych stron | 2019-05-06
Treść komentarza:Jakość przewyższa cenę. :) Polecam

Autor / data: Opinie naszych gości z innych stron | 2019-05-06
Treść komentarza:ŁADNIE I CZYSTO. Polecam. Przydałaby się żaluzja w oknie dachowym, ale nie będę się czepiał :)

Autor / data: Opinie naszych gości z innych stron | 2019-05-06
Treść komentarza:Gorąco polecam

Autor / data: Opinie naszych gości z innych stron | 2019-05-06
Treść komentarza:Bardzo ładne i komfortowo, polecam.

Autor / data: Opinie naszych gości z innych stron | 2019-05-06
Treść komentarza:Super miejsce mili właściciele Wracamy tam co rok

Autor / data: Opinie naszych gości z innych stron | 2019-05-06
Treść komentarza:Ja polecam cen ok czysto i przytulnie

Autor / data: Opinie naszych gości z innych stron | 2019-05-06
Treść komentarza:Bardzo mili właściciele, pokoje czysciutkie, zadbane, świeże i przytulne. Dużym atutem jest możliwość korzystania z grilla w ogrodzie. Miejsce godne polecenia!!!

Autor / data: Opinie naszych gości z innych stron | 2019-05-06
Treść komentarza:W obiekcie nocowałam już 3 razy. Właściciele byli mili i uczynni, nie robili z niczym problemów. Pokoje i łazienka były czyste. Na korytarzu znajduje się czajnik i lodówka. Nie pamiętam, czy były sztućce, bo generalnie zawsze mam swoje. Obiekt położony jest u podnóża Gubałówki przy głównej trasie prowadzącej do centrum Zakopanego. Blisko do wyciągu i Kościoła na Harendzie. Cena pokoi adekwatna do standardu i odległości do centrum oraz szlaków turystycznych. Ogólnie obiekt jest w porządku, ale jak nie ma się samochodu i wszędzie trzeba chodzić pieszo to trochę daleko jest do Kuźnic i dlatego ocena na 4 gwiazdki a nie na 5. Ogólnie polecam.

Autor / data: Opinie naszych gości z innych stron | 2019-05-06
Treść komentarza:super miejsce wszędzie blisko polecamy i na pewno tam wrócimy.

Autor / data: Opinie naszych gości z innych stron | 2019-05-06
Treść komentarza:Pokój na najwyższym piętrze. Świetne widoki na Giewont itd. Warunki idealne, wszystko wyremontowane, dużo miejsca. Właściciele mili i to wszystko w dobrej cenie :) Najlepiej mieć auto, ale na pieszo też wszędzie da się dojść. Na + sklep 20 metrów od budynku.

Autor / data: Opinie naszych gości z innych stron | 2019-05-06
Treść komentarza:Super

Autor / data: Opinie naszych gości z innych stron | 2019-05-06
Treść komentarza:Super polecam

Autor / data: Opinie naszych gości z innych stron | 2019-05-06
Treść komentarza:Miejsce warte odwiedzenia

Autor / data: Opinie naszych gości z innych stron | 2019-05-06
Treść komentarza:Miła atmosfera , ładne pokoje

Autor / data: Opinie naszych gości z innych stron | 2019-05-06
Treść komentarza:Miłe wspomnienia

Autor / data: Jolanta K. | 2019-08-05
Treść komentarza:Pokój rodzinny rewelacyjny, duży, przestronny, przytulny, bardzo czysty. Właściciele bardzo mili. Wszystko super.

Autor / data: Anna Dysarz | 2019-08-21
Treść komentarza:Polecam z całego serduszka jesteśmy już tu 3 raz i napewno nie ostatni. Cudowne miejsce jak i wspaniali właściciele. Czujemy się tu za każdym razem jak członkowie rodziny. Pokoje są przytulne z łazienkami. Kuchnia super wyposażona. Na dworze piękna altanka z grillem, dla dzieci też super atrakcje trampolina zjeżdżalnia itp. Polecam serdecznie

Autor / data: Marzena Mazur | 2019-09-14
Treść komentarza:

Autor / data: Marzena Mazur | 2019-09-14
Treść komentarza:

Autor / data: Marzena Mazur | 2019-09-14
Treść komentarza:

Autor / data: Marzena Mazur | 2019-09-14
Treść komentarza:

Autor / data: Marzena Mazur | 2019-09-14
Treść komentarza:

Autor / data: Marzena i Waldek | 2019-09-14
Treść komentarza:Bardzo fajny pokój na najwyższym piętrze z widokiem na Giewont i na Gubalowke. Czysto, schludnie, przemili i pomocni właściciele. Gorąco polecamy.

Autor / data: Sylwia z rodziną | 2019-11-10
Treść komentarza:Polecam. Pani Iwona przemiła i pomocna osoba. Czysto,ciepło i warunki bardzo dobre. Polecam serdecznie.

Autor / data: Artur Król | 2020-01-03
Treść komentarza:Bardzo miła właścicielka. Pokój bardzo przytulny, wszystko zadbane. Pokój na najwyższym piętrze z pięknym widokiem na Gubałówke i góry. Bardzo polecam!

Autor / data: Mariusz Szkuta | 2020-09-05
Treść komentarza:Bardzo sympatyczna właścielka, wszystko zgodne z opisem, bardzo ładny ogród,pokoje czyściutkie. Naprawdę miejsce godne polecenia, sklep, restauracje i przystanek obok kwatery. Bardzo udany pobyt, gorąco polecam.


  Dodaj swój komentarz

Kod:

51c36

Przepisz kod:
Imię i nazwisko:
Treść komentarza: